Mårfælde

425,00  m/Moms
( 340,00  u/Moms )

Mårfælde: Gennemgangsfælde i tråd til indfangning af mår, mink o.lign. Mål: Længde 92 cm. / højde 18 cm. / bredde 20 cm.

Model/varenr.: FL 006A
Lager: På lager

Mårfælde

Har du problemer med mår eller mink på loftet eller i laden? Så er denne mårfælde en god løsning. Mår og mink kan gøre store skader, og de kan være svære selv at fange.

Sådan ved du, om måren er flyttet ind

Måren elsker at rende rundt og rode og rive i isolering og andre spændende ting, den kan finde på loftet, under taget og i sjældne tilfælde endda i hulmuren. Det skaber larm og uro - især hvis det er en hunmår med hvalpe - og de ubudne gæster bliver ofte også afsløret af deres ammoniakagtige lugt, der kan være meget kraftig. Du vil også ofte kunne finde fuglefjer eller madrester i og omkring det sted, den har udvalgt som sin bolig.

Billig løsning på dit problem

Med denne mårfælde kan du lokke måren ind i fælden med lokkemad, hvorefter den bliver fanget levende. På den måde sikrer du, at måren ikke lider i forbindelse med fangsten. Denne type fælde er en noget billigere løsning end at tilkalde en skadedyrsbekæmper. En anden fordel ved mårfælden er, at den kan bruges igen, hvis behovet opstår.

Har du spørgsmål? Så kontakt os

Har du nogle spørgsmål om fælden eller om nogle af de andre varer, du kan finde her på siden, så må du endelig bare tage fat i os. Vi hjælper dig også gerne, hvis du er usikker på, hvilket produkt, der er bedst egnet til dit formål. Ring på 20458504 eller send en mail til dantrade@lsdantrade.dk.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: